OBS! Greatdeal.nu är för tillfället ur funktion och inga beställningar kan genomföras. Vi beklagar olägenheten och önskar er välkommen åter.

Fri frakt över 200 kr  //  Leveranstid Ca. 3 vardagar (Om inte annat anges på produkten)  //  30 dagars öppet köp

Source Naturals

Source Naturals® skapades 1982 av VD Ira Goldberg i USA för att stödja varje persons potential att åtnjuta nästa möjliga hälsa. På den tiden fanns det helt enkelt inte den typ av näringsrecept som han föreställde sig; recept för att förbättra livet och upprätthålla välbefinnande. Idén att kombinera många olika näringsämnen, örter och näringsläkemedel i en och samma produktformulering, även om det är vanligt idag, var på den tiden en sällsynthet. Source Naturals banade väg för konceptet med Wellness Formula®, som nu sägs vara branschens främsta immunförsvarsprodukt i USA.

Source Naturals omfattande Bio-Aligned Formulas® hjälper till att ge din kropp kraften hos tillrättning och jämnhet. När de formulerar sina produkter utvärderas de underliggande orsakerna till obalanser hos kroppens system och för att sedan tillföra riktad näring till ömsesidigt beroende kroppssystem. Deras produktsortiment har mer än 600 produkter innehållande väl utforskade enskilda näringsämnen i deras högsta kvalitet och mest biotillgängliga former.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen