FAQ

Varför finns ett så otroligt stort behov av kosttillskott idag ?

Stress är förmodligen den största hälsoboven idag, man är stressad och har inte tid att tänka till och laga en hälsosam kost. Den dåliga maten är dessutom numera otroligt lättillgänglig och billig. Tyvärr så gäller extrapriserna i butikerna sällan nyttiga varor. Dessutom innehåller den maten vi köper och äter idag nästan 50% mindre näring än förr i tiden. Tyvärr så är det faktiskt så. Generellt så är det så att billig mat är oftast även energifattig. Din Utmaning är då att få i dig och din familj tillräckligt med antioxidanter, mineraler och vitaminer på ett enkelt och naturligt sätt och hellst utan protester från övriga familjemedlemmar.  Med våra produkter kan du och din familj lätt sätt få i sig dessa vitaminer, proteiner och mineraler på ett sätt som passar just dig.

Du kan välja att inta dem i pulverform som du ströar på din gröt / fil / i te / eller helt enkelt i maten. Dessa pulver produkter mår bäst av att inte hettas upp, försök attt hålla dem under 45 grader, om du tex har dem i maten så tillaga maten först och blanda sedan i produkterna i maten under omrörning.
Detta gäller ej Kollagen pulver som är okänsligt för uppvärmning.

Eller så tar du dem i tablettform om du tycker det är enklare, hos oss finns alla alternativ. I tablettform finner du även ett större utbud av kombinations tillskott som innehåller fler typer av mineraler & vitaminer i en och samma tablett.

För våra vänner djuren så har vi idag samma typ av problem att hitta mat / foder med tillräcklig mängd näring i. Det är här vår ide samt vårat sortiment kommer in i bilden. Vi Boostar kosten för din bästa vän.

Vi är även marknadsledande i Sverige på Kolloidala produkter, vi har ett mycket brett sortiment till mycket fördelaktiga priser

Dosering:
Se respektive produkt

Hållbarhet:
Se respektive produkt

Allergier
Se respektive produkt

Greatdeal.nu är ett innovativt företag som brinner för sin affärside och filosifi. Vi försöker dra vårat strå till stacken för att du som individ kan få tillgång till nyttiga varor till ett pris som inte gör måendet till en klassfråga. Vad gäller våra produkter så väljer vi ofta kända marknadsledande fabrikat men är inte heller främmande för att ta in nya aktörer som har en sund inställning till kost & hälsa. Vi utökar löpande vårat sortiment med nya fina produkter

Titta gärna på våra recept för att få tips på hur du kan använda produkterna i din vardag.

Var rädd om din kropp den är din bästa vän som alltid finns med dig. Ta väl hand om den.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen