Köp- och leveransvillkor

  • Varor distribureras via Postnord eller DHL
  • Fraktkostnad ser du vid kassan när du lägger din order
  • Leveranstiden på din beställning är 2-3 vardagar om inte annat anges på produkten. Om leveranstiden är längre så kontaktar vi dig via mail
  • Ångerrätt/Reklamation praktiseras enligt gällande regelverk
  • Returer och information inhämtas från info@greatdeal.nu
  • Bolagets juridiska nanm: Generation 1 i Gävle AB
  • Adress: Centralvägen 3. 80627 Gävle
  • Mer information inhämtas från info@greatdeal.nu
  • Org nr. 559135-7446

Kontakta oss via:  info@greatdeal.nu om du behöver hjälp

Villkor och information

Företagsinformation

Innehållet i denna webbutik tillhandahålls, uppdateras och hanteras av följande företag: Greatdeal.nu
Organisationsnummer: 559135-7446
E-postadress: info@greatdeal.nu
Tel: 026-45 73 777

Betalning och priser
Alla priser är dagsaktuella och kan komma att ändras i framtiden. Individuellt och aktuellt totalpris för din beställning summeras i kassan, inklusive eventuella avgifter för frakt och betalning, samt moms.

Vi erbjuder följande betalsätt:
Klarna Checkout:
Klarna Checkout gör det enkelt, flexibelt och tryggt för dig att handla på nätet. Genom att besvara ett par frågor identifierar du dig enkelt och du kan välja den betalmetod som passar dig bäst. En finess med Klarna Checkout är att vi skiljer på köp och betalning. Först bekräftar du ditt köp och sedan väljer du hur du vill betala. Antingen med Klarna faktura eller Klarna konto – eller med kort eller banköverföring. Även prenumerationsbetalning via Klarna finns som alternativ. Allt är lika säkert.

Villkor för betalning anges även i kassan under respektive betalningsalternativ.

Leveranser och returer

Vi erbjuder följande leveransmetoder:
Leverans:
Fast pris inkl. frakt (oavsett beställningens volym eller vikt) för leveranser inom Sverige. Leverans inom 30 dagar till närmsta utlämningsställe.

Villkor för leverans anges även i kassan under respektive leveranssätt. Om inget anges gäller 2-3 dagars leveranstid. Om en artikel har avvikande leveranstid står det angivet vid respektive artikel. Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig detta genom e-post. Du som kund har alltid rätt att häva köpet vid leveransförseningar. Vi kommer att göra allt vi kan för att fullfölja din beställning. Det kan finnas tillfällen som gör det omöjligt att fullfölja beställningen, exempelvis då vår leverantör eller speditör inte kan fullfölja deras åtagande till oss. Vi förbehåller oss rätten att friskriva oss från all ersättning till kund gällande leveransförseningar.

Returer

Returer sker på din egen bekostnad utom om artikeln är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. 

14 dagars öppet köp

Vi följer distansavtalslagen och därmed har du rätt att returnera beställda varor utan att ange någon anledning. Du ångrar ditt köp genom att inom 14 dagar från att du mottagit din beställning (eller större del av) meddela oss. Artikeln ska returneras väl emballerad, i fint skick och i oskadad originalkartong. Varan få ej vara begagnad eller använd. Om bruksanvisning finns så skall även den vara returnerad och oskadad.

Om du som kund har skadat artikeln eller förpackningen och/eller hanterat artikeln i större utsträckning än vad som är nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion och detta lett till att artikeln som returneras är mindre värd, har vi rätt att dra av en summa motsvarande artikelns värdeminskning på det belopp som ska återbetalas. Värdeminskningen bedöms från fall till fall.

Returer skickas till huvudkontoret:
Greatdeal.nu. Centralvägen 3. 806 27 Gävle

Återbetalning

Om du nyttjar din ångerrätt betalar vi tillbaka vad du har betalat för artikeln snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot artikeln. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka artikeln.

Läs mer om distansavtalslagen hos Konsumentverket: http://www.konsumentverket.se/

Integritetspolicy
När du lägger din beställning hos oss behöver du uppge vissa personuppgifter. I samband med din beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter
i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt personuppgiftslagen (PUL) rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.


Riktlinjer vid köp mellan oss och kunden:
Vi följer även villkor och riktlinjer enligt konsumentverket. Köpet från kund följer således dessa villkor & lagar.

Tvist
Eventuella tvister löses i första hand i diskussion med vår kundtjänst. Vi följer Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer och hänvisar i övrigt till Europeiska kommissionens verktyg för tvistlösning på nätet: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen