OBS! Greatdeal.nu är för tillfället ur funktion och inga beställningar kan genomföras. Vi beklagar olägenheten och önskar er välkommen åter.

Fri frakt över 200 kr  //  Leveranstid Ca. 3 vardagar (Om inte annat anges på produkten)  //  30 dagars öppet köp

Protein

Proteiner är välbeprövat och även marknadens populärast kosttillskott. Proteinerna hjälper din kropp att utveckla muskelmassan. Musklerna behöver protein för att utvecklas samt motverka muskelnedbrytning. Proteinpulver är ett enkelt, gott samt effektivt tillskott för muskeluppbyggnad. Det är nödvändigt för kroppen och har flera viktiga funktioner, speciellt när det gäller återhämtning. 

Det finns olika proteinpulver som fyller olika funktioner som kan göra det svårt att välja. Det vanligaste proteinpulvret som förekommer är vassleprotein som kallas whey protein. Andra sorter är kaseinprotein, veganprotein samt blandprotein. Det finns olika proteinpulver som baseras på upptagningsform likt om det är snabba respektive långsamma proteinkällor. Det finns även animalsika samt vegetabilska proteinkällor.

MER INFO OM RESPEKTIVE PROTEINTYP FINNER DU LÄNGST NED PÅ DENNA SIDA

Vassleprotein Whey:
Vassleprotein från mjölk som blivit filtrerat till pulver. Vassleprotein eller Whey är det mest populära valet av proteinpulver. Whey är snabbupptaget & lämpar sig bra till frukost eller efter fysisk aktivitet. Det finns olika varianter av whey/vassleprotein där Isolatprotein är det protepulver som innehåller högst andel protein per portion samt lägre laktos och fetthalt.

Kaseinprotein:
Kasein kommer från möjlk som blivit filtrerat till pulver. Kaseinprotein är ett protein som tas upp långsammare av kroppen. Kasein passar därmed bra innen du lägger dig med anledning av den långsamma utsöndringen av protein under hela natten medan du sover. Kaseinprotein lämpar sig även bra som mellanmål. 

Veganprotein:
Veganprotein innehåller enbart vegetabiliska proteinkällor för veganer / vegetarianer eller personer som vill undvika mjölk. Proteinet kommer ris, hampa, havre samt ärtor. 

Blandprotein:
Proteinpulver finns i en blandning av olika proteinformer. Blandprotein likt Diet & Fit protein består av vassle, kassein och äggprotein. Blandprotein passar dig som söker en måltidsersättare eller vill ha ett proteinpulver som kompletterar alla dina behov av proteinintag under hela dygnet.

Vilket protein ska jag välja:
Det protein som passar dig bäst måste du avgöra utifrån dina behov. Om du är ute efter att bygga muskler eller gå ner i vikt är ett högt proteinintag alltid något att sträva efter. Proteinpulver är effektivt som ett komplement till din kost för att uppnå det rekommenderade intaget av protein. 

Populära produkter i underkategorierna

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen