OBS! Greatdeal.nu är för tillfället ur funktion och inga beställningar kan genomföras. Vi beklagar olägenheten och önskar er välkommen åter.

Fri frakt över 200 kr  //  Leveranstid Ca. 3 vardagar (Om inte annat anges på produkten)  //  30 dagars öppet köp

Ansiktsvård & Hudvård

Huden hos en människa har en yta på cirka 2 kvadratmeter, består av tre olika lager med olika uppbyggnad och funktion, och är din kropps största organ. Det är din kropps första barriär mot omgivningens påfrestningar och skadeämnen. Med andra ord har den ett väsentligt och omfattande heltidsjobb, och kan och får uppleva många besvär. Därför är det viktigt att ta god hand om din hud och bistå den när den råkar ut för besvär den inte kan avvärja helt på egen hand. Som en bonus, en fin, hälsosam och väl omskött hud täcker in en stor del av den personliga bildskönhet.

Ditt ansikte är den del av din hud som exponeras mest för omgivningen och andra människor, och är därmed en väldigt utsatt del av din hud där problem får stor betydelse på mer än ett sätt. Det är därför viktigt att sköta om och vårda ditt ansikte och dess hud med rengöring och medel som hanterar besvär och sjukdomar i huden.

Här hittar du en del produkter som hjälper dig med att sköta om din hud och ditt ansikte, och som hjälper din hud att skydda dig själv från sjukdomar.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen