Självtester och skydd

Här hittar du produkter för att själv testa din kropps egna värden eller om du har en specifik sjukdom, samt produkter för att skydda mot sjukdom som inte är medicin eller tillskott. Köp till dig själv eller någon du bryr dig om.

Testa för Covid-19 själv hemma

Har du Covid ? Många vet inte ens om de har det, speciellt vid lätta symptom. Detta kan öka våran smittspridning, och det kan verkligen ställa till det när man ska träffa vänner  samt nära och kära. Nu kan du testa hemma och få svar på bara några minuter.

Vårat antigen covidtest är 99,2% tillförlitligt och givetvis är det CE märkt. Märkningen betyder att du som konsument får ett test som verkligen uppfyller alla de krav som ställs på IVD-tester.

Testet utför du enkelt genom att en nasal (näsa) svabb förs upp i din näsa, därefter roterar du den försiktigt och tar sedan ut den. Svabben doppas sedan i en tub som är fylld med en speciell vätska. Droppa sedan 2 droppar i en testkassetten. Efter några minuter kommer ditt resultatet att framträda - med över 99% tillförlitlighet. Testet rekommenderas att användas inom 5 dagar från första symptom alternativt inom 7 dagar från det att du varit i kontakt med någon som är infekterad. Enkelt uttryckt. Vårat test markerar tidigt.

För din säkerhet så finns test som ett 5-pack, du får alltså 5 tester vilket kan vara bra om du vill testa igen eller någon i familjen.

Kan jag använda testet om jag är vaccinerad ?

Ja det kan du, oavsett om du är vaccinerad eller ej så markerar testet positivt respektive negativt med samma tillförlitlighet.

Upptäcker detta självtest även olika varianter som Delta, Omikron etc?

Ja, oavsett mutation/variant så upptäcker våra Covid19 självtest en pågående infektion, även om du nyligen blivit smittad och är utan symptom.

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen