pH-BALANS Purpurpulver fick dess namn från dess vackra purpurfärg, och är en sammansättning av pH-BALANS populära pulver från Aronia, Björnbär och Svarta vinbär, i en enda blandning i 1 kilogram påse.
Blandningen består av 40% svarta vinbär, 40% björnbär och 20% aroniabär. pH-BALANS har tillverkat det här pulvret för att tillgodose behovet hos de som vill konsumera en maximal mängd näring från flera av deras bärpulverprodukter samtidigt. Blandningen är noggrant avvägd med både näring och smak i åtanke.
För att läsa mer om fördelarna med de olika bären, se respektive sida för Aroniapulver, Björnbärspulver och Svartvinbärspulver. Förutom antioxidanter innehåller de här bären en stor dos av den annars rätt så svårfunna vitamin K, så Purpurpulver är ett gott komplement för den som dessutom äter pH-BALANS pH-kalk eftersom Vitamin K underlättar upptaget av kalcium så som i kalk.
pH-BALANS bär- och fruktpulver har torkats vid låg temperatur för att så pass varsamt som möjligt värna om den fulla mängden näringsämnen lagrade i bären. Kom ihåg att det torkade pulvret är ett koncentrat av bären eller frukten, och att innehållet blir till ett näringskoncentrat, vilket är ett passande komplement för att balansera din kost.
Användning
Då antioxidanterna i bären främst finns i deras mörka färgpigment så är denna kombination en sann antioxidantbomb med en otroligt god smak som passar väl i fruktdrinken, smoothien eller att strös över müslin vid frukosten.
Innehåll
100% torkade aroniabär (Aronia Melanocarpa), björnbär (Rubus Rubus) samt svarta vinbär (Ribes nigrum).