OBS! Greatdeal.nu är för tillfället ur funktion och inga beställningar kan genomföras. Vi beklagar olägenheten och önskar er välkommen åter.

Fri frakt över 200 kr  //  Leveranstid Ca. 3 vardagar (Om inte annat anges på produkten)  //  30 dagars öppet köp

Kampanj Alepeo

Alepeo är en tillverkare av autentisk Aleppotvål av exceptionell kvalitet och även certifierad som EKOLOGISK (COSMOS ORGANIC). En produkt får en sådan certifiering endast om: minst 95% av de växter som ingår i produkten är ekologiska; åtminstone 20% av ekologiska ingredienser finns närvarande i den totala sammansättningen (10% för produkter som sköljs av).

De visste hur man bevarar en gammal tillverkningsmetod som överlåtits från generation till generation. De ingredienser som används i deras tvålar är noggrant utvalda. Deras Aleppotvålar består till 83% av ädla oliv- och lageroljor och innehåller inte palmolja, konserveringsmedel eller EDTA. Den världsberömda tvålkuben tillverkas i en kittel enligt deras nedärvda kunskap. Resultatet är en tvål som flyter i vatten, vilket bekräftar kvaliteten på tillverkningen. Autentisk Aleppotvål är också den enda tvålen i världen som har denna egenskap.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen