OBS! Greatdeal.nu är för tillfället ur funktion och inga beställningar kan genomföras. Vi beklagar olägenheten och önskar er välkommen åter.

Fri frakt över 200 kr  //  Leveranstid Ca. 3 vardagar (Om inte annat anges på produkten)  //  30 dagars öppet köp

Liposomalt

Liposom är en liten rund bubbla av fett bestående av samma material som cellernas membran. Liposomala produkter kapslar in doser av näringstillskott i liposom, som sedan sväljs av mottagaren. Liposomala produkter tar sig oskadda förbi matsmältningssystemet, eftersom bubblorna imiterar kroppens celler, vilket innebär att delar av innehållet inte riskerar att bli förstörda av matsmältningen innan det når upptaget i tarmarna.

Den liposomala inkapslingstekniken har på senare år helt förändrat kosttillskottsmarknaden, eftersom graden av upptag av näringsämnena är det avgörande oavsett kostillskott. Liposomala tillskott förhindrar att tillskottet passerar rakt genom kroppen. Det ersätter det tidigare bästa metoden att maximera upptaget av tillskott, vilket var tillskott i flytande form, som många ansåg hade ett genomgående smakproblem som liposomala produkter kringgår.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen